Denne opplevelseshelga startar med ein røff matopplevelse i lavo i Kinsarvik fredags kveld kl. 19:00 der alle vert litt kjente, og avtalar vert gjort for neste dag. Innkvartering skjer i hytter hjå Kinsarvik Camping med innsjekk 15-19:00.
Laurdag morgon vert det avreise med minibus frå Kinsarvik Camping kl. 06:00, for å rekke oppmøtetidspunktet 07:30 i Skjeggedal. Me kjøper guidetjenesten frå Trolltunga Active, og de kan lese meir om deira beskrivelse av turen
her. Restauranten Gløyp stiller med matpakke til turen laurdag morgon.
Shuttlebus Hardanger hentar dykk med minibus på kvelden, og skyssar dykk tilbake til Kinsarvik. Laurdag kveld 20:00 vert det trerettars middag på Restauranten Gløyp, som også stod for maten i lavoen fredag kveld. Det vert her fokus på lokale råvarer og drikke.
Sundag er det utsjekk frå hyttene innan klokka 12:00, og opphaldet inkluderer sengetøy og utvask. Det er korte avstandar i Kinsarvik og bilen har mest sansynleg stått i ro heile helga.